Verzenden en levering

Verzenden
Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons per e-mail een ontvangsbevestiging. Wij gaan dan direct aan de slag met jouw order. Als het pakket bij de koerier is, ontvang je van ons een e-mail met een Track & Trace code. Hiermee kun je het pakket volgen tot aan je voordeur.

Levering
Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen die na 16:00 uur worden mogelijk dezelfde dag of uiterlijk de volgende werkdag verzonden. Orders in het weekend worden indien mogelijk dezelfde dag en anders altijd de eerstvolgende werkdag verzonden. 
Wij hebben een grote voorraad aan producten. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. 

Kosten
De vermelde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • De verzendkosten voor alle pakketjes binnen NL zijn €5,95
  • De verzendkosten voor alle pakketjes naar BE & DE zijn €12,95
  • Bestellingen boven de €70 worden binnen NL gratis bezorgd

Levering verloopt DHL 

Zodra je bestelling op de post is, ontvang je van ons een track&trace code om je bestelling te volgen. 

Vertraging
Wij doen alles wat in onze macht ligt om de pakketten optimaal aan te leveren ten einde de levertijd te bespoedigen. Wij kunnen echter geen verantwoordelijkheid nemen, of aansprakelijk gesteld worden, voor eventuele vertraging veroorzaakt door koeriers en / of koeriersbedrijf door bijvoorbeeld een staking, storing of vertraging i.v.m. de feestdagen.

Ophalen

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis (en op afspraak) bij ons op te halen in Beek. Geef dit aan in het bestelproces door te kiezen voor “Ophalen” . Zodra je de bevestiging mail hebt ontvangen nemen je contact op met +31642968130 om een tijdstip af te spreken wanneer je de bestelling kan ophalen.

Het ophaal adres is:
Stegen 18
6191 TS Beek 

Is het een spoed order, omdat je bijvoorbeeld last minute een (kraam)cadeautje nodig hebt? Stuur ons een e-mail (info@zo-lev.nl) dan gaan we samen op zoek naar een oplossing!